Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen verkkokaupan asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja:

1. YLEISTÄ TIETOA

Voit ostaa tuotteita verkkokaupastamme milloin haluat ja saat ne toimitettuna postitoimipaikkaan.

Verkkokaupan tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa. Jos tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja annamme toimitusaika-arvion..

2. VAIHTO-/PERUUTUSEHDOT

2.1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto/palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä eikä siinä ole minkäänlaisia käytönjälkiä.

2.2. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan ja myös pakkauksen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Mikäli palautettu pakkaus on vioittunut, voimme periä 10€:n korvauksen asiakkaalta pakkauksen uusimisesta.

2.4. Tuotteen voi palauttaa toimipaikkaamme ilmaiseksi, postilla tai matkahuollolla asiakas vastaa toimituskuluista.

2.5. Noutamatta jätetty lähetys, joka palautuu meille ei ole peruutus. Näissä tapauksissa pidätämme toimitus- ja käsittelykuluja 15€.

4. KORVAUSVELVOLLISUUS

4.1. Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen ei korvaa vanhaksi menneitä ja/tai käyttämättä jääneitä lahjakortteja.

5. MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksupalveluun liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail.

Paytrail toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.

Paytrail

Kuluttajille: 020 718 1830

Yrityksille: 020 718 1820
asiakaspalvelu@paytrail.com

7. VERKKOPANKIT

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

 

Päivitetty viimeksi 5.11.2020

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Tilaa uutiskirjeemme!10 % alennus seuraavasta hoidosta.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.