Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen verkkokaupan asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja:

1. YLEISTÄ TIETOA

Voit ostaa tuotteita verkkokaupastamme milloin haluat ja saat ne toimitettuna postitoimipaikkaan.

Verkkokaupan tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa. Jos tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja annamme toimitusaika-arvion..

2. VAIHTO-/PERUUTUSEHDOT

2.1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto/palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä eikä siinä ole minkäänlaisia käytönjälkiä.

2.2. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan ja myös pakkauksen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Mikäli palautettu pakkaus on vioittunut, voimme periä 10€:n korvauksen asiakkaalta pakkauksen uusimisesta.

2.4. Tuotteen voi palauttaa toimipaikkaamme ilmaiseksi, postilla tai matkahuollolla asiakas vastaa toimituskuluista.

2.5. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

2.6. Noutamatta jätetty lähetys, joka palautuu meille ei ole peruutus. Näissä tapauksissa pidätämme toimitus- ja käsittelykuluja 15€.

4. KORVAUSVELVOLLISUUS

4.1. Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen ei korvaa vanhaksi menneitä ja/tai käyttämättä jääneitä lahjakortteja.

5. MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksupalveluun liittyvistä reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy:n ajantasaiset maksuehdot löytyvät tästä linkistä.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min)
09 – 4282 7110 (pvm/mpm)
Arkisin klo 09 – 16

7. VERKKOPANKIT

Checkout Finland Oy maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout Finland Oy on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

 

Päivitetty viimeksi 3.12.2020

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.