IS Clinical -tehokasta ihonhoitoa

KYKY vastata stressiin-Ihosolut altistuvat erityisesti stessille, kuten vapaille radikaaleille, jotka ovat peräisin ihon ihon auringon aiheuttamasta ikääntymisprosessista ja solujen aineenvaihdunnasta, ilmansaasteista, toksiineista ja ilman pienhiukkasista, äärimmäisistä ilmasto-olosuhteista, kosteuden puutteesta ja ympäristön tupakansavusta. Ihon kyky vastata stressiin paranee antioksidanttien ja muiden geenien avulla.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista hoitotuotteista, jotka kykenevät suojaamaan ihoa näiltä stressitekijöiltä kuten esim. sarjan puhdistustuotteet, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista, jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

4 vaihetta upeaan ihoon-
iS CLINICAL -hoito-ohjelmasi on kehitetty helpoksi toteuttaa ja se koostuu 4 vaiheesta.

1 PUHDISTUS
2 HOITO
3 KOSTEUTUS
4 SUOJAUS

Autamme mielellämme sinua löytämään oikeat hoitolahoidot ja kotihoitotuotteet juuri sinun ihollesi.

Fire & Ice -kasvohoito

Fire & Ice -kasvohoito on julkkisten suosima red carpet -hoito. Kasvohoito on nopea n. 30 minuutin kemiallinen kuorinta, eikä vaadi toipumisaikaa.

Se häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.

Tämän hoidon perustana on kahden terapeuttisen ammattilaisnaamion yhdistelmä. Ensimmäinen naamio tuo iholle kuumottavan tunteen ja kanelin tuoksun samalla kun iho saa kevyen kasvipohjaisen glykolihappokuorinnan. Toinen piparminttupohjainen naamio viilentää ja raikastaa ihoa.

Ei toipumisaikaa, ei ihon kuoriutumista vaan aivan ihana hoito joka saa ihosi ja aistisi uuteen eloon kasvipohjaisten vaikuttavien aineiden avulla. Sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden. Kokeile ja ihastu!

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.