Meso-RF mikroneulaus

RF-mikroneulauslaitteessa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssihoito. Nämä kaksi menetelmää yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. Radiofrekvenssin teho perustuu lämmittävään energiaan. RF aktivoi kollageenin tuotantoa sekä tiukentaa kollageenisäikeitä ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat paremmin. Laitteella saadaan radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella, jolloin molempien hoitojen -radiofrekvenssi ja mikroneulaus- tehot paranevat ja sivuvaikutukset vähenevät. Hoito on nopea ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti eli varsinaista toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton. Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Hoito soveltuu parhaiten kiinteyttämään ihoa, mutta mikroneulauksella hoidetaan tuloksellisesti myös ihon epätasaisuutta sekä vahvistetaan ihoa.

Hoidon voi tehdä yksittäisenä tehohoitona, mutta parhaat tulokset saavutetaan 4-6 kerran hoitosarjassa. Hoitojen väli katsotaan ihon tarpeen ja hoidettavan ongelman mukaan. Pistoshoitoihin olisi hyvä olla väliä 2 viikkoa.

Hoidon jälkeen

RF-mikroneulaushoidon jälkeen iholle laitetaan rauhoittavia aineita vaikuttamaan. Hoidon jälkeen saattaa esiintyä lievää punoitusta. Enemmistöllä punoitus rauhoittuu jo naamion aikana, mutta herkemmillä saattaa kestää muutaman tunnin. Seuraavana päivänä viimeistään iholla ei ole enää punoitusta.

Hoidon jälkeen asiakkaan on vältettävä hikiliikuntaa, saunomista ja suoraa auringonvaloa 24h. Heti hoidon jälkeen ei saa laittaa iholle meikkiä, mutta seuraavana päivänä ihoa voi hoitaa ja meikata normaalisti. Kosteuttavia tuotteita kannattaa käyttää kotihoitona.

Ensimmäinen hoitokerta 180€ ja sarjahoitona otettuna 150€/kerta.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.