HydraFacial™-ihonhoito – kivutonta ihonpuhdistusta

HydraFacial-ihonpuhdistus on ihonhoitomaailmaa mullistava ja markkinoiden edistynein ja ainoa ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti patentoitujen HydroPeel™-hoitokärkien avulla.

HydraFacial-ihonpuhdistus on kotoisin USA:sta. Tämä erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihoon kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Clean & Hydrate perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden, happojen ja ampullien avulla.

​HydraFacial-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder-anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Ihon pigmenttimuutoksia voidaan tasoittaa erityisellä Britenol-ampullilla. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta sekä on säteilevän kuulas.

​HydraFacial-hoidon salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti niin, että ne jäävät vaikuttamaan iholle pitkäksi aikaa hoidon jälkeen.

HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkekuurin viimeisen vuoden aikana.

Edustamamme iS Clinical tuotteet sopivat täydellisesti HydraFacial -hoidon kotihoitotuotteiksi.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.