Exuviance-hoidoilla tuloksia ja hyvinvointia

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa.

Ihon hoitaminen on yhtä luonnollista kuin hiuksien tai kehon hoitaminen.  Monilla ihmisillä on iho-ongelmia, joita on vaikea saada hallintaan. Koulutettu ihonhoidon asiantuntija (ihoterapeutti) valitsee sinulle ja ihollesi parhaiten sopivan hoidon. Näin iho pysyy kauniina ja terveenä. Kasvohoidossa käyminen on myös ihanan rentouttavaa.

Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta ikääntymisen merkit pysyvät poissa.

Miten Exuviance peeling (AHA-kuorinta) eroaa muista kuorinnoista? Patentoitu Exuviancen AHA-happo kuorii ensin hellävaraisesti ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Tämä auttaa kuivaa ja tukkoista ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin uudistaen ihosoluja ja poistaen kuollutta solukkoa. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat tehden ihosta täyteläisemmän ja kiinteämmän. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas kuitenkaan ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen, mutta palautuu hyvin pian. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen. Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat melkein kaikille ihoille. Erivahvuisia pitoisuuksia ja boostereita käyttämällä pystymme räätälöimään jokaiselle iholle oman peelinghoidon. Parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisellä sarjahoidolla n. 1-2 kk välein yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa.

EXUVIANCE

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoitoon. Yrityksen omistavat tri Van Scott ja tri Yu, jotka ovat tutkineet jo 1960-luvun lopulta AHA – happojen vaikutusta ihoon. Heidän tutkimustuloksena on uuden sukupolven AHA-happo PHA (poly hydroxy acid) tuotu markkinoille. PHA sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA:ta on ainoastaan exuviance-tuotteissa.

Tilaa uutiskirjeemme!10 % alennus seuraavasta hoidosta.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.