Exuviance -kasvohoidoilla tuloksia ja hyvinvointia

TEHOKAS-HELLÄVARAINEN-TURVALLINEN

Hoitolassa tehdyt Exuviancen ammattimaiset kuorintahoidot auttavat ihoa uusiutumaan. Hoidot kuorivat ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti sekä stimuloivat samalla solujen uusiutumista. Tuloksena on tasaisempi, uutta upeaa hehkua saanut iho. Hoidot voidaan mukauttaa jokaiselle ihotyypille sopivaksi myös erittäin herkälle iholle tai erilaisista iho-ongelmista kärsiville.  Ei ole ihoa, joka ei hyötyisi säännöllisestä kuorinnasta hoitalassa!  Nyt on loistava aika tulla kemialliseen kuorintaan, sillä ihon suojaaminen talvikuukausina on huomattavasti helpompaa kuin kesällä

Exuviance-kuorintahoitojen teho on erinomainen ainutlaatuisten koostumusten ansiosta. Ammattilaisen tekemänä hoito on turvallinen, nopea ja palautumisaika on lyhyt, valitsit sitten hoidoksi AHA-hapolla tai retinolilla tehdyn kuorinnan. Molemmat sopivat loistavasti mm. ohuiden ryppyjen, juonteiden, aknen sekä kuivan ihon käsittelyyn. Hoidoilla voidaan myös ennaltaehkäistä  ja vähentää iho-ongelmia. Säännöllisesti tehtynä iho ja sen suojamekanismit vahvistuvat, mikä auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.  Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan näkyviä tuloksia, mutta happojen kanssa paras tulos saavutetaan  1-2kk välein tehdyillä sarjahoidolla yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa.

 

AHA-KUORINTA

Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas kuitenkaan ärsyttämättä ihoa. AHA on yhteisnimitys erilaisille hedelmähapoille, kuten manteli, glykoli-  ja sitruunahapolle. Hoidossa näitä happoja levitetään iholle joko yksin tai yhdistelmänä ihon tarpeiden mukaan. AHA-kuorinta sisältyy Exuviancen kasvohoitoihin yhdessä esimerkiksi syväpuhdistuksen, naamion ja hieronnan kanssa. Hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi tarpeen ja ihontyyppisi mukaan. Heti hoidon jälkeen iho tuntuu ihanan sileältä ja näyttää raikkaalta. Pientä hilseilyä saattaa ilmetä muutaman päivän kuluttua AHA-kuorinnan jälkeen, mikä on täysin normaalia ja nopeasti ohi menevää.

RETINOLIKUORINTA

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta. Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ihoa ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Ihon rakenne paranee, sävy tasoittuu ja rypyt häivyttyvät. Retinoli sopii erinomaisesti myös rasvaiselle tai akneen taipuvaiselle iholle. Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään kotona pois ihoterapeutin ohjeiden mukaan. Noin 2-3 päivän kuluttua voi esiintyä hilseilyä, mikä kestää muutamia päiviä ihotyypistä riippuen. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut ja tuntuu sileämmältä ja jäntevämmältä.

HUOMIOITAVA ENNEN HOITOA

  • Kerro jos käytät ihon herkkyyteen vaikuttavia lääkkeitä tai ihonhoitotuotteita.
  • Kerro myös jos sinulle on tehty jokin toinen esteettinen hoito- tai toimenpide 4 viikon sisällä.
  • Älä poista ihokarvoja samana päivänä.
  • Iho ei saa olla auringon polttama tai muuten vaurioitunut.
  • Kirjalliset jälkihoito-ohjeet saat hoitolalta retinolikuorinnan jälkeen.

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.