DMK – Ihonhoitokonseptilla hämmästyttäviä tuloksia

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tarjoamme ihon täydellistä kuntouttamista pikaratkaisujen sijaan. Näin voimme saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia. DMK-hoidot vaikuttavat suoraan solutasolla ihon rakenteeseen ja toimintaan. DMK-konseptissa yhdistetään lääketieteellinen näkökulma ihon optimaalisen terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämiseen.

DMK Signature entsyymiterapia on todellinen happihoito. Hoidossa käytettävät entsyymit poistavat kuollutta solukkoa, vapauttavat epäpuhtauksia ja kuona-aineita. Tämän ansiosta ihon toiminta paranee ja mitokondriot eli solujen hengityskeskukset stimuloituvat. Ääreisverenkierron hiussuonet laajenevat, lymfakierto lisääntyy ja happea kuljettava veri syöksyy laajentuneisiin verisuoniin. Kyseessä on todellinen happihoito. Mikään muu kasvohoitomenetelmä ei tuota samaa vaikutusta.

Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon.

Se tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu.

Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten:
– akne
– rosacea
– ikääntymismuutokset
– pigmentaatio
– herkästi reagoiva iho
– ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen.

Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista!

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.