Lumoava katse ripsienpidennyksillä!

Suuren suosion saavuttaneet ripsienpidennykset helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tuovat huolettomuutta elämään. Ne ovat ideaaliset lomalle, kesäkaudelle tai vaikka koko vuoden ympäri.

Ripsipidennyskuitu istutetaan erikoisliimalla omaan ripseen. Klassisissa ripsienpidennyksissä yksi ripsi yhteen omaan ripseen kun taas volyymiripsissä voidaan yhteen omaan liimata jopa 4-6 ripseä. Klassiset ripsienpidennykset tehdään paksummilla ripsikuiduilla, joten tulos on erotellumpi. Volyymiripset tehdään todella ohuilla ripsikuiduilla, joten tuloksesta voidaan tehdä asiakkaan toiveen mukaan höyhenen kevyt ja luonnollinen tai todella näyttävä ja tuuhea.

Muistathan, että ripsien laiton jälkeen pitää välttää ripsien kastelua, saunomista, uimista ja kovaa hikoilua ainakin vuorokausi. Saunaa ja uimista olisi hyvä välttää 48h laiton jälkeen hyvän pysyvyyden takaamiseksi. Ripsiä pitää kotona myös pestä siihen tarkoitetulla pesuaineella ja niitä pitää myös harjata päivittäin. Vältä öljypitoisia poistoaineita. Ripsipidennykset huolletaan 3-5 viikon välein. Ripsien pysyvyys on yksilöllistä, siihen vaikuttavat monet tekijät.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla, mitkä ovat tämän hetken parhaimmat kauneuden ammattilaisten vinkit ihonhoidossa.